Ειδικές Ανοξείδωτες Κατασκευές
για την Βιομηχανία

Robot welding

Ειδικές κατασκευές - εναλλάκτες - δοχεία - συμπυκνωτές υδρογόνου, κ.α.

Χρειάζεστε ένα υλικό, μηχάνημα, component, για την γραμμή παραγωγής σας το οποίο δεν μπορείτε να βρείτε στην αγορά ή το βρίσκετε σε πολύ υψηλή τιμή;

Έχετε σκεφτεί ότι αν υπήρχε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο που θα ικανοποιούσε μια συγκεκριμένη εργασία, αυτό θα βελτίωνε την ποιότητα ή θα αύξανε την ποσότητα της παραγωγής;

Έχει χαλάσει ένα μέρος του εξοπλισμού και ο κατασκευαστής του δεν το διαθέτει ή δεν είναι ενεργός;

Η Research Logic σε συνεργασία με την AIC, απαντούν καταφατικά σε όλα αυτά τα ερωτήματα και προβληματισμούς.

Μελετάμε, σχεδιάζουμε, πιστοποιούμε και κατασκευάζουμε οτιδήποτε αποτελείται απο ανοξείδωτο και είναι αρκετά "σύνθετο" για έναν μικρό κατασκευαστή.

Ειδικευόμαστε στην εναλλαγή ενέργειας και οι εναλλάκτες που σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε είναι απο ειδικές κατασκευές για την ψύξη σοκολάτας της μεγαλύτερης βιομηχανίας παραγωγής της, έως εντελώς εξειδικευμένους εναλλάκτες συμπύκνωσης Υδρογόνου για την Νότια Κορέα.

Πώς λειτουργούμε

1. Ανακαλύπτετε τι χρειάζεστε

Ξεκαθαρίζετε το υλικό το οποίο χρειάζεστε, τι θα κάνει, πώς θα το κάνει, πού θα χρησιμοποιηθεί, ποιές είναι οι παράμετροι για την λειτουργία του, κ.α.

2. Κατανοούμε την ανάγκη σας

Επισκεπτόμαστε την εφαρμογή και μελετάμε μαζί τα χαρακτηριστικά του προϊόντος. Αυτά περιλαμβάνουν τις διαστάσεις του, το τι αναμένεται να κάνει, το πού και με ποιον τρόπο εντάσεται στην γραμμή παραγωγής, κ.α. Στην πραγματικότητα κάνουμε ερωτήσεις με σκοπό την απόλυτη κατανόηση του υπο συζήτηση προϊόντος.

3. Αποστολή στο R&D

Κάνουμε μαζί μια πλήρη καταγραφή που περιλαμβάνει τις μέγιστες επιτρεπτές διαστάσεις, τα χαρακτηριστικά κατασκευής και τα θερμικά χαρακτηριστικά του προϊόντος (εάν απαιτούνται). Αυτά στέλνονται στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης (R&D).

4. Σχεδιασμός και Υπολογισμός

Έμπειρος μηχανικός ή εάν είναι απαραίτητο μια ομάδα μηχανικών σρο R&D σχεδιάζουν και υπολογίζουν με χρήση εξειδικευμένου λογισμικού το προϊόν σύμφωνα με τις οδηγίες μας.

5. Έγκριση & Έλεγχος

Τα σχέδια, οι αποδόσεις και τυχόν παρατηρήσεις υποβάλλονται στην συνέχεια σε εσάς για τελικό έλεγχο και έγκριση.

6. Κατασκευή

Αφού έχετε επεξεργαστεί τα δεδομένα και έχετε δώσει έγκριση, το προϊόν προωθείται στην γραμμή κατασκευής. Εκεί έμπειροι πιστοποιημένοι τεχνίτες και υπερσύγχρονα συνεργατικά robot θα επεξεργαστούν την πρώτη ύλη ενώ ο μηχανικός που έχει αναλάβει το project θα παρακολουθεί και ελέγχει την σωστή υλοποίηση του στον προβλεπόμενο χρόνο.

7. Έλεγχος & Πιστοποίηση

Το τελικό προϊόν ελέγχεται για διαρροές, ως προς την αντοχή του και για ό,τι απαιτείται ανάλογα με την εφαρμογή. Εάν απαιτείται πιστοποίηση, αυτή πραγματοποιείται.

8. Αποστολή

Το προϊόν συσκευάζεται προσεχτικά και αποστέλεται στις εγκαταστάσεις σας.

Τιμολογιακή πολιτική

Custom made projects

Όλα τα προϊόντα αφορούν ειδικές κατασκευές. Προορίζονται στο να επιλύσουν μια υφιστάμενη δυσκολία ή στο να βελτιστοποιήσουν μια ήδη λειτουργική γραμμή παραγωγής. Γι' αυτό το λόγο δεν μπορεί να υπάρξει ένας ενιαίος τιμοκατάλογος, παρ' όλα αυτά θα θέλαμε να γνωρίζετε με διαφάνεια τον τρόπο λειτουργίας μας.

(i) Έρευνα

Η αρχική επίσκεψη που είναι μέρος της έρευνας για την ανάπτυξη του προϊόντος είναι δωρεάν. Έχει διάρκεια περίπου 1-2h ανάλογα με την πολυπλοκότητα της εφαρμογής. 

(ii) Σχεδιασμός και Ανάπτυξη

Η μελέτη στο R&D γίνεται κατόπιν αμοιβής του 10% της εκτιμώμενης τελικής αξίας του προϊόντος. Το ποσό αυτό αφαιρείται από την τελική τιμή του προϊόντος.

(iii) Έναρξη κατασκευής

Με την έναρξη της κατασκευής κατατίθεται σε τραπεζικό λογαρισμό το 50% της τελικής αξίας του προϊόντος.

(iv) Ολοκλήρωση κατασκευής & αποστολή

Με την ολοκλήρωση της κατασκευής και μετά απο επιτυχημένο έλεγχο ή/και πιστοποίηση και πριν την αποστολή, πραγματοποιείται εξόφληση του προϊόντος. Εάν απαιτούνται ειδικές πιστοποιήσεις αυτές επιβαρύνουν εσάς και δεν ενσωματώνονται στο κόστος του προϊόντος εκτός εάν έχει συμφωνηθεί κάτι διαφορετικό.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας για συνάντηση

+30 215 565 1096‬